Telefonul mobil Allview A5 Duo – Best Choice pentru 550 de lei!

allviewa5

Într-o lume dominată de telefoanele celor de la Apple şi Samsung ai fi tentat să crezi că ceilalţi producători stau cu mâinile-n sân, dar lucrurile nu stau chiar aşa, Allview îţi propune o alternativă de smartphone ieftin, cu dotări de top, pentru a ţine pasul cu tehnologia.

Mai exact… telefonul Allview A5 Duo.

Pentru 550 de lei poţi cumpăra smartphone-ul dual SIM Allview A5 Duo cu procesor Dual Core, display de 4 inch, procesor grafic Mali400, 512 MB memorie RAM, cameră foto de 3.2 Mp, modul A-GPS şi sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean Plus.

Am menţionat doar câteva din specificaţiile acestui telefon mobil pentru a vă putea prezenta plusurile şi minusurile acestuia.

Plusul cel mai mare este preţul, pentru un smartphone Dual SIM cu display de 4 inch, 550 lei fără contract, este un preţ mai mult decât rezonabil.

Procesorul Dual Core, procesorul grafic, sistemul de operare Android precum şi display-ul reprezintă celelalte plusuri, altă caracteristică deosebit de importantă, de care trebuie să ţii cont, este amplificatorul Yamaha inclus în Allview A5 Duo ce transformă ascultarea muzicii preferate într-o adevărată desfătare.

Minusurile telefonului dual SIM sunt memoria RAM şi acumulatorul, dar dacă treci peste aceste puncte slabe, telefonul Allview este nemaipomenit, nu vei găsi la nici un alt producător de telefoane un smartphone mai performant care să coste cât A5 Duo.

Ce zic cei care l-au cumparat deja?

Cei care au deja un Allview A5 Duo se declară foarte mulţumiţi de raportul preţ- calitate, de performanţele smartphone-ului precum şi de construcţia acestuia.

Ce primesti?

În cutia de livrare veţi mai găsi, pe lângă telefon, o pereche de căşti, un încărcător, un cablu USB, o folie pentru ecran precum şi un cod de activare pentru antivirisul Bitdefender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>