Samsung Galaxy Young S6310 – S-ar putea sa iti placa!

Nu toţi ne dorim telefoane inteligente care să aibă diplay-uri cu diagonale de tabletă şi nici nu suntem dispuşi să dăm pe acestea mulţi bani, pentru cei care vor să deţină un smartphone decent la un preţ pentru tot buzunarul Samsung a scos pe piaţă Galaxy Young S6310.

samsung02

Galaxy Young este un telefon bine construit cu un design elegant, dotări decente şi un preţ de zile mari, costă doar 450 lei si il poti gasi in acest magazin.

Dintre punctele forte ale telefonului trei sunt cele care ies în evidenţă şi fac din acest telefon un adevărat chilipir şi anume procesorul de 1000 MHz, acumulatorul de 1300 mAh şi, cel mai important, sistemul de operare Android v.4.1 Jelly Bean.

La capitolul puncte slabe trebuie să aduc în discuţie camera foto de 3.15 megapixeli fără funcţia de autofocus.

Diplay-ul are diagonala de 3.27 inch şi beneficiază de tehnologia multi-touch, iar rezoluţia acestuia este de 320 x 480 pixeli. Memoria RAM este şi ea una decentă fiind de 700 MB, iar memoria de stocare preinstalată este de 4 Gb, aceasta putând fi bineînţeles extinsă.

Parerea altor utilizatori?

Utilizatorii smartphonului Samsung Galaxy Young S6310 spun despre acesta că este un telefon pe care te poţi baza, cu funcţii de ultimă generaţie la un preţ cu mult sub ce oferă concurenţa pe acelaşi segment de produse.

Samsung Galaxy Young este ideal atât pentru cei care sunt la primul smartphone cât şi pentru cei care doresc să aibă un telefon rezistent pe care să se poată baza în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>